Over VormFiscaal

Per 1 november 2011 is Breda een nieuw belastingadvieskantoor rijker. Oprichter en fiscaal jurist Bart van der Vorm heeft, zijn kennis, ervaring, enthousiasme en passie gebundeld in VormFiscaal. Een betrouwbare partner, waarbij creativiteit, kwaliteit en een goed inlevingsvermogen in de diverse typen belastingbetalers tot een helder advies leiden.

Alles wat met de heffing van belastingen (fiscaliteit) te maken heeft, wordt vaak als complex en rompslomp beschouwd. Toch is het een mooi en uitdagend vakgebied, waarbij een goede fiscale positie tot mooie resultaten leidt. Om de complexiteit te verminderen is het doel uw fiscale zaken op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen en te regelen, zodat u weet waarom fiscale keuzes gemaakt worden en wat het effect hiervan is.

VormFiscaal kan dit realiseren. Bart van der Vorm beschikt namelijk over een ruime werkervaring, opgedaan vanaf 1997 bij een Big-Fourkantoor, een top-10 kantoor en 2 regionale accountants-en belastingadvieskantoren. Samen met het volgen en afronden van de opleiding H.E.A.O. Bedrijfseconomie, de opleiding Federatie Belastingadviseur en tot slot de opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg is er een mooie basis gelegd voor VormFiscaal. Hierbij hebben praktijk en theorie een goede mix gevormd.

VormFiscaal is een besloten vennootschap en aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) (voorheen: Federatie van Belastingadviseurs). Eén van de verplichtingen van het RB is de permanente educatie. Dit betekent dat VormFiscaal op de hoogte is van de fiscale actualiteiten en haar fiscale kennis op peil houdt.Naast de activiteiten voor VormFiscaal geeft Bart van der Vorm als free-lance docent les bij Markus Verbeek Praehep.

DSC_3532-Bart-van-der-Vorm-500x500web                            Bart van der Vorm

Vormfiscaal Belastingadvies