Over VormFiscaal

Sinds 1 november 2011 oefent fiscaal jurist Bart van der Vorm met veel enthousiasme en passie zijn belastingadviespraktijk uit in Breda. Een betrouwbare partner, waarbij creativiteit, kwaliteit en een goed inlevingsvermogen tot een helder advies leiden.

Alles wat met de heffing van belastingen (fiscaliteit) te maken heeft, wordt vaak als complex en rompslomp beschouwd. Toch is het een mooi en uitdagend vakgebied, waarbij een goede fiscale positie tot mooie resultaten leidt. Om de complexiteit te verminderen is het doel uw fiscale zaken op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen en te regelen, zodat u weet waarom fiscale keuzes gemaakt worden en wat het effect hiervan is.

    20-1015-bart-van-der-vorm_68_soc-media_ehfotografie

 

 

 

Bart van der Vorm

   

 

 

Bart van der Vorm beschikt over een ruime werkervaring, opgedaan vanaf 1997 bij een Big-Fourkantoor, een top-10 kantoor en 2 regionale accountants-en belastingadvieskantoren. Samen met het volgen en afronden van de opleiding H.E.A.O. Bedrijfseconomie, de opleiding Federatie Belastingadviseur en tot slot de opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg is er een mooie basis gelegd voor VormFiscaal. Hierbij hebben praktijk en theorie een goede mix gevormd.

VormFiscaal is aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) en is erkend als officieel RB kantoor.
Eén van de verplichtingen van het RB is de permanente educatie. Dit betekent dat VormFiscaal op de hoogte is van de fiscale actualiteiten en haar fiscale kennis op peil houdt.

logorb_vlak_erkend_rb_kantoor__rgb_-2

 

 

 

Vormfiscaal Belastingadvies